Sortovaltaa vastaan – RTT:n yllätyksellinen ja hauska Robin Hood

Uutiset

RTT:n Robin Hoodissa monet henkilöhahmot tuovat yllätyksellisiä ja koomisia piirteitä. Mukaan on saatu paljon erilaisia rooleja ja sen myötä tapoja esiintyä.

Robin Hood

Robin Hood (Liina Kylväjä) ja Herefordin Piispa (Miikka Yli-Hongisto).

Romulan Taiteellinen Teatteri esittää näytelmää Robin Hood Kiikan Sarkia-näyttämöllä sunnuntaihin 26. heinäkuuta saakka.

Ennestään tuttuun tarinaan oli helppoa päästä mukaan. RTT:n versio perustuu Kari Rentolan käsikirjoitukseen. Ohjaus on Kati Juurikan.

Aluksi Nottinghamin Sheriffi määräsi Sakseille uusia, hassujakin, veroja. Ja jälleen Robin Hood (Liina Kylväjä) nousi puolustamaan köyhiä sortovaltaa vastaan.

Vaikka tarina kulkikin tuttuun tapaan kohti poikkeuksellisen onnellista loppua, toivat monet henkilöhahmot yllätyksellisiä ja koomisia piirteitä.

Ihan aina ei pysytty keskiajallakaan ja mukaan oli saatu paljon erilaisia rooleja sekä sen myötä tapoja esiintyä. Mukana on kolmisenkymmentä eri-ikäistä näyttelijää.

Kaiken kaikkiaan mukava teatterielämys!

RTT:n Robin Hood Sarkia-näyttämöllä Sastamalan Kiikassa vielä pe 24.7. klo 18, la 25.7. klo 18 ja su 26.7. klo 15. Varaukset ja lisätiedot www.romulantaiteellinenteatteri.com tai p. 045 128 4127.

Robin Hood

Suuret jousiammuntakilpailut. Vuorossa Pikku John (Santeri Mäensivu) salanimellä Iso Carlos. Kilpailua seuraavat muiden muassa taustalla vasemmalta Nottinghamin Sheriffi (Petri Sillanpää) ja Herefordin Piispa (Miikka Yli-Hongisto).

Robin Hood

Saksit ja Normannit taistelun tuoksinnassa. Mittaa toisistaan ottavat Sam (Samuli Kinnari) ja Hamilton (Silja Kero).

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat