MAINOS

Metsästäjien aselupahakemukset työllistivät poliisia

Uutiset

Alkanut metsästyskausi näkyy poliisin lupahallinnossa aselupahakemusten määrän kasvuna. Ampuma-aseiden hankkimis- ja hallussapitolupia haetaan eniten juuri nyt.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen komisario Tuomo Korhosen mukaan asehakemusten käsittely ei ole vielä kuitenkaan pahasti ruuhkautunut.

“Lupaneuvontapuhelimesta on nyt kyselty paljon, että mitä papereita pitää olla mukana. Perustelulomake tulostetaan poliisin nettisivuilta ja samalla asiakkaan kannattaa itse varata palveluaika hakemuksen jättämiseen. Listan tarvittavista liitteistä voi lukaista poliisin nettisivuilta”, Korhonen neuvoo.

Palveluaika poliisiasemalle kannattaa varata etukäteen. “Vähiten ruuhkaa lupapalvelun ajanvarauksiin on Sastamalan ja Ikaalisten poliisiasemilla, joihin saa palveluajan noin viikon päähän. Aselupa-asioissa täytyy asioida oman kotipaikan poliisilaitoksella. Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella voi valita minkä tahansa lupapalvelun toimipisteen”, Tuomo Korhonen sanoo.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top