MAINOS

Rallisprintin mitaleita ratkotaan Huittisissa

Uutiset

Hannu Mäki-Ikola

Hannu Mäki-Ikola kuulunee nelivedoissa mitalikolmikkoon.

Kuluvan kauden rallisprintin SM-sarja ja Suomi Cup saadaan päätökseen sunnuntaina Huittisissa. Ratkaisematta on vielä yhdeksästä SM-mitalista seitsemän, joten panosta finaaliin jää, kuten myös Suomi Cupin puolella.

Kilpailun järjestää Huittisten Urheiluautoilijat. Se ajetaan Nanhiassa noin neljän kilometrin soratiellä. Reitti on tunnetusti kilpailijoiden mieleen.

Vuotari ja Koirikivi varmoja SM-mitalisteja

SM-sarjassa mitaleista ajetaan yleisen puolella neli- ja kaksivetoisissa sekä junioreissa. Kaksivetoisten mestaruus varmistui edellisessä osakilpailussa parkanolaiselle Mikael Vuotarille. Valkealan Tomi Koirikivi varmisti myös itselleen SM-hopean. Pronssimitalin omistaja on vielä selvittämättä. Kisa käydään lajikonkareiden Jukka Vähämäen ja Tomi Hallian kesken. Nelivedoissa mitalikolmikkoon kuulunevat Hannu Mäki-Ikola, Kai Hyttinen ja Joni Nikko. Myös Jari Lamminsivulla on ainakin teoriassa mitaliin mahdollisuus. Junioreissa nelivetoisilla ajokeilla ajavat Juha Heinonen ja Juha Vinni ovat tukevimmin kiinni mestaruudessa.

Suomi Cupin puolella ajetaan pisteistä naisten, nuorten ja junioreiden luokissa.

Kilpailu alkaa sunnuntaina kello 12.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top