ILMOITUS

Satonen johtaa Yle-työryhmää

Uutiset

Liikenne- ja viestintäministeriö on asettanut parlamentaarisen työryhmän arvioimaan Yleisradion julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Sitä johtaa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, sastamalalainen kansanedustaja Arto Satonen.

Työryhmän tehtävänä on selvittää Yleisradion julkisen palvelun tehtävän laajuutta, toteuttamistapaa ja rahoituksen tasoa. Ryhmän tulisi myös arvioida miten eduskunnan omistajaohjaus Yleisradioon toteutetaan.

Lisäksi työryhmän tulee arvioida Yleisradion asemaa ja merkitystä kotimaan mediamarkkinoilla sekä yhtiön merkitystä demokratian ja sananvapauden ynnä viestinnän monipuolisuuden ja riippumattomuuden kannalta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top