Tietoa tarjolla tapahtumien järjestämisestä ja avustuksista

Uutiset

Samuli Kinnari

Tapahtumien järjestämiseen liittyvät velvoitteet ja avustushakemusten koukerot ovat yhdistyksissä toimiville tuttuja pähkäilyjen aiheita. Sastamalassa on tulossa tilaisuuksia, joissa teemoja pohditaan yhdessä.

Keskusteluluonteinen tilaisuus tapahtumien järjestämisestä ja siinä huomioon otettavista asioista pidetään Äetsä-talolla tiistaina 9. helmikuuta kello 18. Alustajana on Vanhan kirjallisuuden päivien toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula. Tilaisuus kuuluu Sastamalan Opiston ohjelmaan.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Kaupunki järjestää yhdistyksille järjestöillan Kulttuuritalo Jaatsilla keskiviikkona 10. helmikuuta kello 17.30. Aiheina ovat kaupungin tämän vuoden avustusperiaatteet sekä Suomi100-ohjelmaan osallistuminen ja avustusten hakeminen Pirkanmaan liitosta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top