VaLePa ja LP-Vampula eivät yltäneet Suomen Cupin finaaleihin

Uutiset

Suomen Cup huipentuu Hämeenlinnassa. Miehissä Vammalan Lentopallon ja naisissa LP-Vampulan tiet pysähtyivät välieriin.

Tiikerit kukisti VaLePan 3-1 (25-20, 25-15, 20-25, 25-20). Olli Kunnari istuskeli siviilivaatteissa vaihtopenkillä Urpo Sivulan vieressä. Kunnarilla on selkävaivoja ja Sivula on ollut syksystä asti sivussa akillesjänteen katkeamisen takia. Timo Jokinen tuurasi pelissä Kunnaria. Kentän hahmo oli kokkolalaisten hyvässä vireessä ollut hakkuri Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu.

“Tiikerit pelasi hyvän ottelun. Lelu ja Sauss löivät hyvin. Siitä olen iloinen, että kolmas erä tuli meille ja saatiin hyvä peli aikaiseksi. Kunnari oli nyt sivussa loukkaantumisensa takia, mutta on enemmänkin päivien kuin viikkojen asia, kun hän pääsee taas kentälle”, sanoi VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins.

Naisten välierissä LP Kangasala kaatoi LP-Vampulan 3-2 (23-25, 25-11, 25-17, 27-29, 15-9).

“Oli voitto lähellä tai kaukana, niin ei sitä vaan tullut. Ylös-alas meni pelimme koko ajan. LP Kangasalalla oli erinomainen syöttö ja suurin ero tuli vastaanotossa. Pääsimme pelaamaan liian vähän keskeltä”, pohti LP-Vampulan päävalmentaja Aigor Kaibald.

Miesten finaalissa Tiikerit kohtaa Hurrikaani-Loimaan ja naisten finaalissa LP Viesti LP Kangasalan.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top