ILMOITUS

Perintövaroilla monenlaista hyvää pyörätuoleista virkistystoimintaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupungille sosiaali- ja terveyslautakunnan alle päätyneillä perintövaroilla saadaan aikaan monenlaista hyvää.

Viime vuonna varoin on muun muassa tehty perheohjaukselle välinehankintoja, kalustettu ja sisustettu Työteekin käyttöön valmistuneen Vammalan rautatieaseman tiloja, hankittu ulkoilupyörätuoleja Mouhijärvelle, järjestetty virkistystoimintaa Äetsän kotihoidon asiakkaille, hankittu ulkoilukuntoiluvälineitä Hopun senioripuistoon eli Sepon puistoon sekä toteutettu kulttuuritoritapahtuma ja kulttuurikuntoutuksen koulutusta.

Sosiaali- ja terveyslautakunta saa torstain kokoukseensa hyväksyttäväksi selvityksen perintövarojen käytöstä viime vuonna. Tälle vuodelle on myös laadittu suunnitelma ja lautakunta antaa luvan varojen käyttämiseen.

Perintövarojen käyttöä saattaa perinnöstä riippuen ohjata esimerkiksi edesmenneen tahto tai Valtionkonttorin päätös, eli täysin vapaasti kaupunki ei varojen käyttöä voi välttämättä määritellä edes lautakunnan alalla.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top