Satakuntaliitto vastustaa jyrkästi poliisiasemien lakkauttamista

Uutiset

Kaavailut Huittisten ja Euran poliisiasemien lakkauttamisesta kirvoittivat Satakuntaliitolta kriittisen lausunnon. Liitto ilmoittaa vastustavansa lakkauttamisia jyrkästi.

Satakuntaliitto esittää lausunnossaan, että toiminnallisia tai taloudellisia perusteita Huittisten ja Euran poliisiasemien lakkauttamiselle ei ole. Mikäli säästöt poliisitoiminnassa ovat välttämättömiä, tulee Satakuntaliiton mielestä valtakunnallisiin tasapainotustavoitteisiin pyrkiä tasa-arvoisesti kaikkien poliisilaitosten osalta.

Liitto mainitsee myös vastaanottoyksiköt perusteena poliisiasemien säilyttämiselle. “Poliisin miehitetty asema lähialueella on erittäin tärkeää vastaanottokeskusten turvallisuuden näkökulmasta”, lausunnossa todetaan. Huittisten lähialueella sijaitseviin keskuksiin oli lausunnon mukaan marraskuun lopussa sijoitettuna noin 600 turvapaikanhakijaa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top