Olli Kunnari leikkaa nauhan Sastamalan musiikkiopiston juhlissa

Uutiset

mouse-583579_1280

Sastamalan musiikkiopiston uusien tilojen avajaisia vietetään tänään maanantaina Uosson kulmalla Vammalassa.

Juhlasanat avajaisissa lausuu musiikkiopiston rehtori Jukka Rajala, minkä jälkeen VaLePan pelaaja Olli Kunnari leikkaa juhlanauhan. Kunnari kertoo avajaisissa omasta musiikkiharrastuksestaan. Juhlahumussa seikkailee myös Herra Hakkarainen. Vaahtokarkkien ja kuplivan limonadin lisäksi kello 18 alkavia avajaisia juhlistavat musiikin perusteita opiskelevien oppilaiden esitykset.

Soittimia pääsee kokeilemaan juhlaviikolla

“Sastamalan musiikkiopisto on edelläkävijä toiminnallisessa ja uutta mobiiliteknologiaa hyödyntävässä opetuksessa – tämä näkyy myös avajaisviikon tapahtumissa”, musiikkipedagogi, mupe-opettaja Katariina Virtanen sanoo.

Osana juhlaviikkoa musiikkiopisto järjestää Tule ja kokeile -illan Sylvään koululla tiistaina kello 17. Musiikkiopiston opettajat esittelevät illassa eri soittimia, joita pääsee myös kokeilemaan. Pari tuntia myöhemmin kello 19 Sylväällä alkaa oppilaskonsertti. Keskiviikkona kello 17.30−18.30 ja torstaina kello 15.15-16.15 vuorossa ovat Uossossa musiikin perusteiden oppitunnit, joihin on avoimet ovet. Tunteja voivat tulla seuraamaan niin lapset kuin aikuiset.

“Uosson tila on ollut käytössämme syksystä lähtien ja se on osoittanut nopeasti tarpeellisuutensa. Tällä hetkellä omissa tiloissamme on musiikin perusteiden opetus, bänditunteja ja viuluopetusta. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa meillä olisi tila, jonne voisimme entistä enemmän keskittää Vammalassa pidettävää opetusta”, musiikkiopiston rehtori Jukka Rajala toteaa.

Haku syksyllä alkavaan opetukseen käynnissä

Sastamalan musiikkiopistossa on noin 320 opiskelijaa mukaan lukien musiikkileikkikoululaiset. Syksyllä alkavaan opetukseen on käynnissä parhaillaan haku, joka jatkuu 6. huhtikuuta saakka. Hakemuksen voi täyttää verkossa ja pääsykokeet hakijoille järjestetään huhtikuun puolivälissä. Muskariopetukseen voi ilmoittautua pitkin vuotta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top