LP-Vampula LP Viestin vastapariksi

Uutiset

Naisten Mestaruusliigan runkosarjan voittanut LP Viesti valitsi puolivälierävastuksekseen seitsemänneksi sijoittuneen LP-Vampulan.

“Valituksi tuleminen ei ollut iso yllätys, aavistelimme tätä viime vuoden tapaan”, kommentoi LP Vampulan hallituksen puheenjohtaja Hanna Arve-Talvitie. “Meillä on hyvä sauma haastajana, voitettiinhan me jo kertaalleen LP Viesti runkosarjassakin”, hän mietti.

LP-Vampula ja LP Viesti pelaavat ensimmäisen ottelunsa Salossa keskiviikkona. Toisen kerran joukkueet kohtaavat lauantaina Loimaalla, jossa todellisessa lentopallon superpäivässä mittaa toisistaan ottavat myös Hurrikaani ja VaLePa. Kolmas puolivälierä pelataan sunnuntaina Salossa.

Tarvittaessa pelit jatkuvat ensi viikolla. Välieriin pääsee kolmella voitolla.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top