Kelirikosta ennustetaan normaalia helpompaa

Uutiset

Maanteiden kelirikosta koituu tänäkin keväänä harmia, mutta Lounais-Pirkanmaalla kelirikon arvellaan olevan nyt hieman normaalia helpompi.

Päällystetyilläkin teillä on tänä keväänä nähtävissä paljon halkeamia ja reikiä sekä muita vaurioita. Vaurioita saattaa syntyä päivittäin ja sen vuoksi liikkuminen edellyttää nyt varovaisuutta ja oikeaa tilannenopeutta.

Sorateillä saattaa paikoin esiintyä pintakelirikkoa ennen varsinaiselle runkokelirikolle altista aikaa. Erityinen kelirikkoriski on teillä, joilla kuljetustarvetta on paljon.

Pirkanmaan ELY-keskuksesta kerrotaan, että kelirikon aikanakin tiet yritetään pitää sellaisessa kunnossa, että jokaiseen talouteen voi kulkea vähintään henkilöautolla. Raskasta liikennettä rajoittamalla estetään teiden rakenteiden laajempi vaurioituminen ja turvataan elintärkeiksi katsottavat kuljetukset, kuten linja-autoliikenne sekä maidon, teuraseläinten ja elintarvikkeiden kuljetukset.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top