Kokemäki teki positiivisen tuloksen

Uutiset

Viime tilikaudelta Kokemäen kaupungin tulos on positiviinen noin 210 000 euroa.

Tärkeimpänä positiiviseen tulokseen johtaneista tekijöistä mainitaan koko organisaation vastuullinen taloudenpito, jonka ansiosta toimintakulut vähenivät 1,9 miljoonaa. Käyttötalouden nettomenot laskivat 1,2 miljoonaa eli 2,7 prosenttia vuoteen 2014 verrattuna.

Kumulatiivinen alijäämä kaupungin taloudessa pieneni hieman, mutta on edelleen noin 670 000 euroa. “Lievästi positiivinen tulos on kuitenkin hyvä alku, jotta kaupunginvaltuuston päättämän talouden tasapainotuspaketin toimenpiteitä pystytään toteuttamaan ja taseen alijäämä saadaan katettua”, sanoo kaupunginjohtaja Reijo Siltala.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top