MAINOS

Kannatinpylväs Maija Latvalle ja Alueviestille

Uutiset

Päätoimittaja Maija Latva palkitsemisen jälkeen.

Päätoimittaja Maija Latva palkitsemisen jälkeen.


Vammalan lukion Kannatusyhdistys jakoi Vammalan lukion kevätjuhlan yhteydessä Kannatinpylvään.

Järjestyksessään kolmannen Kannatinpylväs-kunnianosoituksen ja Kannatusyhdistyksen kunniajäsenyyden sai tänä vuonna päätoimittaja Maija Latva ja Alueviesti.

Vammalan lukio on aktiivisesti näkynyt ja kuulunut monin eri tavoin Alueviestin kautta. Tämän lisäksi Alueviesti on mahdollistanut lukion opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteistyön ja tutustumisen 2010-luvun viestintämahdollisuuksiin erilaisten mediaprojektien kautta, jotka on muun muassa voitu sisällyttää lukion kursseiksi.

Palkinto on veistos ja materiaaliltaan Kurun mustaa graniittia. Se luovutetaan vuosittain juhlallisessa seremoniassa Vammalan lukion kevätjuhlan yhteydessä, jossa paljastetaan myös palkinnon saaja. Palkinnon saajan valitsee Kannatusyhdistyksen johtokunta. Teoksen on suunnitellut taiteilija, kiviseppäartesaani Veli-Pekka Bäckman.

Vammalan lukion Kannatusyhdistys ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii aktiivisesti Vammalan lukion ja lukiokoulutuksen arvostuksen kohottamiseksi ja ylläpitämiseksi. Arvostettu yhdistys on perustettu vuonna 1994. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia myös yhdyslenkkinä lukion ja vanhempien sekä ympäröivän yhteiskunnan välillä. Yhdistys tukee Vammalan lukion ja sen opiskelijoiden toimintaa hankinnoin, stipendein ja matka-avustuksin, muun muassa järjestämällä erilaisia varainkeruutapahtumia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top