MAINOS

Väkivaltaa Huittisissa ja Säkylässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Pahoinpitelyt työllistivät poliisia Huittisissa ja Säkylässä.

Alustavien tietojen mukaan varhain sunnuntaina aamuyöllä Huittisissa Koskuankadulla kävi vuonna 1971 syntynyt nainen vuonna 1950 syntyneen naisen päälle. Pahoinpitelijän epäillään potkineen makuulla olutta naista päähän sekä repineen tätä hiuksista samalla hakaten päätä lattiaan.

Säkylässä Huovinrinteen alueella epäillään vuonna 1985 syntyneen miehen pahoinpidelleen vuonna 1986 syntynyttä naista myöhään lauantai-iltana. Uhria oli lyöty kasvoihin ja paiskattu lattialle sekä heitetty huonekaluja tämän päälle.

Kumpikin väkivallanteko tapahtui yksityisasunnossa ja molempia tutkitaan pahoinpitelynä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top