MAINOS

Juhannus epävakainen, mutta melko lämmin

Uutiset

Samuli Kinnari

Juhannuskokko keräsi runsaasti yleisöä Rautavedenkadun varteen.

Tarkat sateiden reitit ovat vielä epävarmoja, joten juhannusta juhlivien kannattaa varautua sadekuuroihin. Seassa saattaa olla ukkosta. Juhannusviikonlopusta näyttää tulevan lämmin, mutta epävakainen.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan torstaina maan länsiosassa esiintyy sadekuuroja sekä paikoin ukkosta. Päivälämpötila on 19 ja 23 asteen välillä.

Perjantaina eli juhannusaattona sade- ja ukkoskuuroja tulee vain paikoin. Lounaasta lähestyy kuitenkin sadealue ja viimeistään illalla maan eteläosassa sataa monin paikoin. Aatto on torstaita vähän lämpimämpi, eli päivälämpötila on 20…25 astetta.

Juhannuspäivänä etelämpänä, aivan eteläisintä Suomea lukuun ottamatta, tulee ukkoskuuroja, jotka voivat olla voimakkaita. Päivälämpötila on 15…25 astetta. Aivan etelässä lämpötila kohoaa hellelukemiin eli 25 ja 28 asteen välille.

Sunnuntaina maan eteläosassa esiintyy paikoin ukkosta, muuten maan etelä- ja keskiosassa on melko aurinkoista. Lämpötila voi kohota 25 asteeseen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top