MAINOS

Säkylässä törttöiltiin liikenteessä

Uutiset

Samuli Kinnari

Poliisilla oli viikonvaihteessa töitä liikenteessä Säkylässä.

Kokemäkeläinen vuonna 1973 syntynyt ajokortiton mies ajoi kilvettömällä autolla partiota vastaan Vuorenmaassa. Mies puhalsi alkometriin nollan, mutta huumetesti antoi positiivisen tuloksen. Häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Paikkakuntalainen 14-vuotias poika törmäsi lauantai-iltana Torotien ja Säkyläntien risteyksessä kevyen liikenteen alikulun seinään. Hän loukkasi itseään. Mopo oli poistettu rekisteristä, eikä pojalla ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Onnettomuuden syy ei ole tiedossa, mutta alkoholilla ei ole osuutta asiaan. Poikaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä ajoneuvo- ja liikennerikkomuksista.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top