Huittisten amk-koulutus kiinnosti hakijoita

Uutiset

Liiketalouden aikuiskoulutus Huittisissa oli erityisen vetovoimainen syksyn yhteishaussa.

Monimuotokoulutuksessa on 55 aloituspaikkaa, joita tavoitteli lähes 400 hakijaa. Se on noin puolet kaikista Satakunnan ammattikorkeakouluun syksyn yhteishaussa pyrkineistä.

Opiskelijat Huittisissa toteutettavaan koulutukseen valitaan ensimmäistä kertaa verkossa toteutettavan valintakurssin avulla. Uudella valintatavalla mitataan erityisesti hakijan soveltuvuutta verkko-opiskeluun, itsenäiseen työskentelyyn ja tiedonhakuun.

“Kokemukset ovat olleet niin myönteisiä, että tätä käytäntöä jatketaan ensi vuonna”, kertoo osaamisaluejohtaja Timo Mattila. Hän pitää valintakokeen parhaana puolena sitä, että hakijan opinnot etenevät jo valintakoevaiheessa.

“Hakijan ei tarvitse opetella ulkoa tietoja vain valintakoetta varten, vaan hän saa suoraan kurssilla suoritetun opintojakson tradenomin tutkintoonsa ja kokemusta siitä, millaista opiskelu verkossa on ja miten opetus Huittisissa järjestetään koko tutkinnon osalta”, sanoo Mattila.

Syksyn yhteishaussa Satakunnan ammattikorkeakoulussa oli yhteensä kolme koulutusta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top