MAINOS

TET-tori Sastamalan seudulle

Uutiset

Sastamalan seudun koulujen ja yritysten käytössä on nyt virtuaalinen työelämään tutustumisen kohtauspaikka eli TET-tori. Uusi sivusto antaa yrityksille ja työpaikoille erinomaisen mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa, tuotteitaan, ammatteja ja työmahdollisuuksia peruskoulun 7-9-luokkalaisille.

Opiskelija löytää TET-torilta tietoja TET-paikoista ja voi tutustua eri yrityksiin ja ammatteihin. TET-torin tavoitteena on myös lisätä ja kannustaa tietoverkkoihin perustuvien toimintaympäristöjen käyttöä opiskelussa.

TET-tori kannustaa laaja-alaiseen yhteistyöhön

Työelämään tutustuminen eli TET on yksi yleisimmistä yrityksen ja koulun yhteistyömuodoista. Yritys ja koulu voivat TET-toiminnan kautta myös löytää ja synnyttää uusia yhteistyömalleja.

TET-torin tuominen Sastamalan seudulle on osa laajempaa seudun toimijoiden yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yrittäjyyskasvatusta kokonaisvaltaisesti pidemmällä tähtäimellä.

Yrittäjyyskasvatusyhteistyössä mukana ovat Sastamalan Seudun Yrityspalvelu, Sasky, Sastamalan verkostolukio, seudun yrittäjäjärjestöt ja 4H-yhdistykset.

TET-tori löytyy osoitteesta peda.net/tet/sastamalanseutu.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top