Nieminen ja Honkala Punkalaitumen Vuoden yrittäjät

Uutiset

Samuli Kinnari

Punkalaitumella Vuoden yrittäjät ovat Mirja Nieminen ja Jari Honkala.

Kuljetus- ja vapaa-aikapalvelut Nieminen & Honkala on avoin yhtiö, jonka toiminta on alkanut vuonna 1999. Tuolloin yritysmuotona oli toiminimi Taksi Mirja Nieminen ja yrityksen omistuksessa yksi auto.

Yritys laajensi toimintaansa keväällä 2011, jolloin kaluston määrä lisääntyi ja toimiala laajeni. Nykyisin on käytössä kolme pikkubussia. Yritys harjoittaa joukkoliikennettä, joka käsittää tällä hetkellä koululaiskuljetukset ja tilausajot. Lisäksi toimintaan kuuluvat lasten liikuntapalvelut.

Vuoden yrittäjät julkistettiin lauantai-iltana Punkalaitumen Myllypirtillä, jossa juhlitaan 80-vuotiasta Punkalaitumen yrittäjäyhdistystä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top