ILMOITUS

Uusi valtuusto linjannee Sastamalan uimahallia

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa kaupunginjohtajan ehdotuksessa ensi vuoden talousarvion tulos on 119 000 euroa ylijäämäinen. Vuosikate on noin 7,5 miljoonaa euroa positiivinen.

Käyttötalous on kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin mukaan kokonaisuudessaan laadittu realistiselle pohjalle. Se kuitenkin sisältää haasteita kaikkien prosessien osalta.

Ensi vuoden investointitaso on hieman yli kahdeksan miljoonaa euroa. Suurimpia rakennuskohteita ovat Aarnokoti ja muutostyöt Hopun palvelukeskuksessa. Kiikoisten kirjasto ja Sylvään koulun vesikaton uusiminen saatetaan päätökseen keväällä. Varilan koulun osalta ensi vuosi on suunnitteluvuosi, varsinainen rakentaminen ajoittuu vuosille 2018 ja 2019.

Uuden uimahallin paikkaa tarkastellaan kehittämishankkeessa

Määrärahaa uuteen uimahalliin talousarvio ei sisällä. Kaupungin keskustan kehittämishankkeen yhteydessä tarkastellaan hallin eri sijoittumisvaihtoehtoja.

“Ennen päätöstä tulee tehdä analyysi käyttötalousvaikutuksista sekä tarkastella eri rahoitusvaihtoehtoja. Linjapäätös tehtäneen uuden valtuuston voimin strategian laadinnan yhteydessä”, kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg toteaa talousarviokatsauksessaan.

Verotukseen ei Sastamalassa esitetä muutoksia lukuun ottamatta valtion päättämää korotusta yleisen kiinteistöveroprosentin alarajaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top