Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilakeskus pyytää valtuustoa linjaamaan uimahalliasiaa – Kiikan uimahallin korjauksilla ehkä enintään kolme vuotta eteenpäin

Uutiset

Sastamalassa Tilakeskuksen johtokunta käsitteli uimahalliasiaa. Kiikan ja Keikyän uimahallien tilanne vaatii pikaisia päätöksiä, koska toiminnan jatkaminen nykyisellään ei onnistu pitkään.

Sastamalassa Tilakeskuksen johtokunta käsitteli uimahalliasiaa. Kiikan ja Keikyän uimahallien tilanne vaatii pikaisia päätöksiä, koska toiminnan jatkaminen nykyisellään ei onnistu pitkään.

Johtokunta esittää, että Kiikan uimahallin toiminnan jatkamiseksi tehdään vain välttämättömimmät pienet korjaukset, joilla selvitään enintään ehkä kolme vuotta eteenpäin.

Lähiaikoina on päätettävä, lähdetäänkö Kiikan uimahallia perusparantamaan vai päättyykö nykyinen toiminta.

Altaat vuotavat Kiikassa

Kiikan uimahallin allastilan ja pihakannen betonirakenteisiin on tehty tänä vuonna kuntotutkimus.
Raportissa muun muassa todetaan, että altaat vuotavat ja pihakannen kantavan betonilaatan päällä olevat rakennekerrokset ovat tulleet käyttöikänsä päähän.

Kiinteistön LVI-tekniikka on pääosin alkuperäistä ja kokonaisuudessaan korkeintaan välttävässä, jopa huonossa kunnossa. Sähkölaitteisto on alkuperäinen vuodelta 1968. Sen kunto- ja käyttökelpoisuus on vain välttävää tasoa.

Uimahalli on täyden perusparannuksen tarpeessa. Lisäksi esteettömyyden poistamiseksi tarvitaan hissi.
Kiikan uimahalli on kiinteistöosakeyhtiön tiloissa. Asiat eivät siis ole yksin kaupungin käsissä, vaan ne käsitellään myös kiinteistöyhtiön hallituksessa.

Keikyässä ei ole tehty eikä tehdä mittavia korjauksia

Vuodelta 2012 olevan kuntoarvioraportin mukaan Keikyän uimahalliin olisi rakennusteknisiä korjauksia pitänyt tehdä vuoteen 2015 mennessä 320 000 eurolla, LVI-töitä 330 000 eurolla ja sähkötekniikan korjausta 130 000 eurolla.

Uimahalli on Kemira Chemicalsin omistuksessa. Yhtiö on ilmoittanut, että ei tee mitään mittavia korjauksia kohteeseen.

Tilakeskuksen johtokunta pyytää kaupunginvaltuustoa linjaamaan uimahalliasiaa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top