ILMOITUS

Yksi tutkittu mahdollisuus: Aikuispsykiatrian vuodeosastot Pitkäniemestä Sastamalaan?

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan sote- ja maakuntahallinnon valmistelu, Taysin yhtiöittämisselvitys, siirtyminen yhden sairaalan malliin ja aikuispsykiatrian tulevaisuuden sijoittuminen värittävät Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ensi vuotta. Tämä ilmenee sairaanhoitopiirin hallituksen valtuustolle esittämästä talous- ja toimintasuunnitelmasta.

Tulevan terveydenhuoltolain mukaan leikkaussaliolosuhteita ja anestesiaa vaativa leikkaustoiminta tulee kokonaisuudessaan koota sairaaloihin, joissa on ympärivuorokautinen perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteispäivystys. Tämän vuoksi leikkaustoiminta lakkaa Vammalan sairaalassa ensi vuoden lopussa. Kaikki nykyiset sairaalat jatkavat toistaiseksi toimintaansa, mutta niiden tulevasta työnjaosta sovitaan selvityksen pohjalta.

Sairaanhoitopiirin valtuusto käsittelee myös linjausta Nokialla Pitkäniemen sairaalassa toimivan aikuispsykiatrian vuodeosastojen tulevaisuuden sijoittumisesta. Yksi neljästä tutkitusta mahdollisuudesta on siirto Sastamalaan. Muut ovat siirto Taysin Kaupin kampukselle tai Hatanpäälle tai pysyminen Pitkäniemessä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top