MAINOS

Kiikan ja Keikyän uimahallien kuntotutkimukset kaupunginhallituksessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa ensi kevään kuntavaaleissa valittava uusi valtuusto päässee ottamaan kantaa uimahalliasiaan. Kaupunginhallitus käsittelee seuraavassa kokouksessaan Kiikan ja Keikyän uimahallien kuntotarkastuksia ja -tutkimuksia.

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg ennakoi talousarviokatsauksessaan, että linjapäätös uimahalliasiassa tehdään uuden valtuuston voimin. Kaupungin keskustan kehittämishankkeen yhteydessä tarkastellaan hallin eri sijoittumisvaihtoehtoja.

Maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle esitetäänkin, että uimahalliasiaa koskeva linjaus saatetaan uuden kaupunginvaltuuston ratkaistavaksi kaupungin strategian laadinnan yhteydessä. Kiikan uimahallin toiminnan jatkamiseksi tehdään tässä vaiheessa vain välttämättömimmät, pienet korjaukset.

Uusi valtuustokausi alkaa ensi kesänä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top