Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kiikan ja Keikyän uimahallien kuntotutkimukset kaupunginhallituksessa

Uutiset

Sastamalassa ensi kevään kuntavaaleissa valittava uusi valtuusto päässee ottamaan kantaa uimahalliasiaan. Kaupunginhallitus käsittelee seuraavassa kokouksessaan Kiikan ja Keikyän uimahallien kuntotarkastuksia ja tutkimuksia.

Sastamalassa ensi kevään kuntavaaleissa valittava uusi valtuusto päässee ottamaan kantaa uimahalliasiaan. Kaupunginhallitus käsittelee seuraavassa kokouksessaan Kiikan ja Keikyän uimahallien kuntotarkastuksia ja -tutkimuksia.

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg ennakoi talousarviokatsauksessaan, että linjapäätös uimahalliasiassa tehdään uuden valtuuston voimin. Kaupungin keskustan kehittämishankkeen yhteydessä tarkastellaan hallin eri sijoittumisvaihtoehtoja.

Maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle esitetäänkin, että uimahalliasiaa koskeva linjaus saatetaan uuden kaupunginvaltuuston ratkaistavaksi kaupungin strategian laadinnan yhteydessä. Kiikan uimahallin toiminnan jatkamiseksi tehdään tässä vaiheessa vain välttämättömimmät, pienet korjaukset.

Uusi valtuustokausi alkaa ensi kesänä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top