Poliisilla kiireinen vuodenvaihde

Uutiset

Pirkanmaalla ja Satakunnassa vuodenvaihteen juhlinta oli vilkasta.

Sisä-Suomen poliisin mukaan ihmisiä oli liikkeellä runsaasti ja tehtäviä riitti koko vuorokauden ajan. Uudenvuodenpäivän aamuseitsemää edeltäneen vuorokauden aikana Pirkanmaalla poliisilla oli Tampereen ulkopuolella 221 tehtävää. Häiriöpäihtymyksen takia kiinniotettuja oli maakunnassa 23.

Koko Sisä-Suomen alueella kotihälytyksiä oli 64, eriasteisesta ilkivallasta ja häiriökäyttäytymisestä tuli 62 ilmoitusta. Pahoinpitelyihin ja nahisteluihin liittyviä tehtäviä oli 43.

Lounais-Suomen poliisin mukaan hälytyspartiot olivat aamuyön tunteina täystyöllistettyjä ja putkat täyttyivät hyvää vauhtia. “Kansa on juhlatuulella ja osa juhlii niinkin rankasti, että tarvitsee tuekseen poliisia”, virkavalta tiedotti.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top