ILMOITUS

VaLePa vei tiukan CEV-väännön voiton

Uutiset

Keskiviikkoiltana Vammalan Lentopallo sai CEV-cupin ottelussa vieraakseen tanskalaisen Gentofte Volleyn. Joukkueet tarjoilivat tiukan ja tasokkaan pelin. VaLePa oli kuitenkin terävämpi erien lopussa ja otti voiton nimiinsä 3-0 (25-22, 25-23, 25-23).

“Tietysti tulos on kaikki lentopallossa, mutta hieman oli käsijarru päällä, emmekä saaneet ihan sitä irti, mitä odotin. Koko pelissä oltiin vähän huonossa rytmissä monella osa-alueella”, mietti VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. “Ennen seuraavaa peliä Tanskassa tarvitaan harjoitusta ja pelejä, että noustaan paremmalle tasolle”, hän sanoi.

Toisen ottelun joukkueet pelaavat tanskassa 17. tammikuuta.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top