Maisematiemaraton tauolle toistaiseksi

Uutiset

Juoksu

Taikayöntiellä parinkymmenen vuoden ajan juostu Maisematiemaraton jää tauolle, jonka pituudesta ei ole tietoa.

Järjestelytoimikunta päätti kokouksessaan, että nykyinen organisaatio ei jatka tapahtuman järjestämistä. Näiltä osin tapahtuma jää tauolle toistaiseksi. Taustalla ovat kohonneet kustannukset ja osanottajamäärän väheneminen. “Selvää syytä osanottajamäärän vähenemiselle emme tiedä, sillä tapahtumasta vuosien varrella saatu palaute on ollut pääasiassa varsin positiivista”, kertoo toimikunnan puheenjohtaja Antti Hirvineva.

Lauttakylän Luja ja Punkalaitumen Kunto ovat muodostaneet Maisematiemaratonin järjestäneen seurayhtymän. Aluksi mukana oli myös Urjalan Urheilijat, mutta se jättäytyi pois vuonna 2008. Käytännön järjestelyistä on vastannut järjestelytoimikunta, jonka puheenjohtajana on toiminut Antti Hirvineva vuodesta 2008. Aiemmin puheenjohtajina ovat olleet Arto Hakanen, Pekka Peltomäki ja Hannu Rintakoski.

Ensimmäinen Maisematiemaraton järjestettiin vuonna 1997, viime syksynä pidetty oli kahdeskymmenes.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top