Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Uudistunutta Ellivuorta tehdään tutuksi yhteishankkeella

Uutiset

Sastamalassa joukko yrityksiä on lähdössä tekemään Ellivuorta tunnetuksi uudistettuna matkailukohteena ja kehittämään matkailutoimijoiden yhteistyötä. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 360 000 euroa.

Sastamalassa joukko yrityksiä on lähdössä tekemään Ellivuorta tunnetuksi uudistettuna matkailukohteena ja kehittämään matkailutoimijoiden yhteistyötä. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 360 000 euroa.

Hankkeen keskeisiä tavoitteita ovat Ellivuoren tunnetuksi tekeminen uudistettuna matkailukohteena ja Sastamalan matkailutoimijoiden yhteistyön kehittäminen. Pääresurssina toimii hanketyöntekijä, jolta edellytetään vahvaa markkinointi- ja matkailualan osaamista.

Mukana hankkeessa ovat Antrom, Aqua Plus, Rautaveden Kivilinnat, Ellivuori Ski Center ja Hill Invest Group. Kaupunki on sitoutumassa hankkeen hallinnoijaksi.

Hankkeeseen ollaan hakemassa 75 prosentin rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Loppuosasta vastaavat hankkeeseen osallistuvat yritykset.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top