Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Äetsän Siwa edelleen myyntilistalla – Yt-neuvottelut päätökseen

Uutiset

Kesko on saanut päätökseen Siwoja ja Valintataloja koskevat yt-neuvottelut. Äetsän Siwa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston myyntivelvoitelistalla. Keskon mukaan viraston myytäväksi määräämien kauppojen työntekijöitä koskee irtisanominen, joka peruuntuu, mikäli kauppa saadaan myytyä kilpailijalle.

Kesko on saanut päätökseen Siwoja ja Valintataloja koskevat yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelujen myötä lopetetaan 51 kauppaa. Niissä työskentelevien 206 työntekijän työsuhde päättyy. Tavoitteena on tarjota työntekijöille töitä toisista K-marketeista tai Keskon muista toiminnoista.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on velvoittanut Ruokakeskon myymään kilpailijoilleen 60 Suomen Lähikaupan myymälää. Näiden joukossa ovat muiden muassa Äetsän ja Säkylän Siwat.

Viraston myytäväksi määräämien kauppojen työntekijöitä koskee irtisanominen, joka peruuntuu, mikäli kauppa saadaan myytyä kilpailijalle. Myyntilistalla olevissa kaupoissa on yhteensä 212 työntekijää.

"Pidämme hyvin todennäköisenä, että pääsemme sopimukseen useista myyntikohteena olevista kaupoista, jolloin kaupat sekä niissä työskentelevä henkilökunta siirtyvät liikkeenluovutuksella uudelle omistajalle", sanoo Keskon varatoimitusjohtaja ja päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala. Suunnitelmissa on myös muuttaa joitakin kauppoja K-marketeiksi, jos niille ei löydy määräajassa ostajaa.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: