ILMOITUS

Kiikan Palvelukoti osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Uutiset

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottavan Kiikan Palvelukoti Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Oy:lle maaliskuun alusta.

Kuusimäen palvelukoti –nimellä toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1991. Palvelukokonaisuuteen kuuluu Kiikassa yhteensä 61 asukaspaikkaa jakautuen tehostettuun palveluasumiseen, palveluasumiseen sekä tukiasumiseen.

”Kuusimäen palvelukodilla on pitkä toimintahistoria ja hyvät yhteistyösuhteet useiden alueen kuntien ja kuntayhtymien kanssa. Palveluvalikoima kattaa sekä ympärivuorokautiset että kevyemmän tuen palvelut, mikä tukee asiakkaiden kuntoutumista eteenpäin”, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

“Yhdistyminen Mehiläiseen tuo tukea Kuusimäen palvelukodin toiminnan edelleen kehittämiseen”, kertovat yhtiön entiset omistajat Anu Tukiainen ja Juha Tukiainen. He jatkavat toistaiseksi yhtiön palveluksessa. Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Kuusimäen palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on yli neljäkymmentä mielenterveyskuntoutujien palvelukotia eri puolilla Suomea. Sastamalaan on suunnitteilla myös uusi ikääntyneiden palvelukoti.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top