MAINOS

Keikyän riippusillan kunnostus uhkaa siirtyä ensi vuodelle

Uutiset

Samuli Kinnari

Keikyän riippusilta

Keikyän riippusilta on Suomen pisin puinen riippusilta.

Sastamalassa Keikyän riippusillan kunnostusta esitetään siirrettäväksi ensi vuodelle.

Kuluvan vuoden talousarviossa työhön on varattu 270 000 euroa, joka on osoittautunut riittämättömäksi. Kustannusarvioksi on tarkentunut 394 000 euroa, minkä lisäksi tulevat suunnittelu- ja rakennuttamiskustannukset. Joutsenten reitti on myöntänyt hankkeeseen 70 000 euron avustuksen.

Tänä vuonna korjausta valmisteltaisiin muun muassa raivaamalla puustoa. Tekniselle lautakunnalle esitetään, että kunnostustyön toteuttaminen siirretään ensi vuodelle. Lautakunta käsittelee asiaa torstaina.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top