Sastamala Gregorianalle ja Vanhan kirjallisuuden päiville avustukset ministeriltä

Uutiset

Vanhan kirjallisuuden päivät sai 20 000 euroa ja Sastamala Gregoriana 14 000 euroa. Avustuksia valtakunnallisille taide- ja kulttuurifestivaaleille jakoi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Sanni Grahn-Laasonen Pukstaavissa

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen Pukstaavissa Sastamalassa.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) on jakanut valtakunnallisille taide- ja kulttuurifestivaaleille avustuksia.

Vanhan kirjallisuuden päivät sai 20 000 euroa. Sastamala Gregorianalle myönnettiin 14 000 euroa. Se on 2 000 euroa enemmän kuin viime vuonna.

Avustuksilla halutaan turvata taiteellisesti ja kulttuurisesti merkittävien festivaalien järjestäminen kaikkialla Suomessa. Neljänkymmenen tapahtuman avustusta voitiin nostaa.

"Olen iloinen, että tänä vuonna hyvin monien tapahtumien avustuksen tasoa voitiin hieman nostaa. Festivaalit tuovat taidetta, musiikkia ja kulttuuria lähelle ihmisiä eri puolilla Suomea. Ne antavat mahdollisuuksia osallistua kulttuurin kokemiseen, harrastamiseen ja luomiseen. Festareilla on suuri merkitys paikallisen yhteisöllisyyden edistäjänä sekä matkailun ja alueiden elinvoiman kannalta", sanoo opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Tukea sai 122 tapahtumaa yhteensä 4 672 000 euroa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat