Uusia jäseniä Joutsenten reitin hallitukseen

Uutiset

Jani Hanhijärvi

Jani Hanhijärvi.

Joutsenten reitin hallituksessa aloittaa kolme uutta varsinaista jäsentä ja kuusi uutta varajäsentä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toiminut Sastamalan kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg muisteli 20 vuoden takaisia aikoja, kun maaseudun ruohonjuuritason kehittäminen oli juuri alkamassa LEADER-ryhmien kautta.

“Kokeilusta syntyikin jatkuva toimintatapa, joka sopii myös kuntien kehittäjäroolin vahvistumiseen meneillään olevissa hallintouudistuksissa. Ideaalitilanteessa pystymme 20 prosentin panoksemme vastineeksi käynnistämään 80 prosentin kehittämistoiminnan verkostoissamme”, totesi Malmberg.

Vuosikokous valitsi kyläasiamies Jani Hanhijärven jatkamaan Joutsenten reitin puheenjohtajana. Uusiksi hallituksen jäseniksi tulivat Anne Kaasalainen Mouhijärveltä, Ursula Lumme Punkalaitumelta ja Pekka Tuomela Karkusta. Hallituksen uusina varajäseninä aloittavat Marita Iso-Sävi Suodenniemeltä, Kalevi Korhonen Hämeenkyröstä, Antti Luomala Karkusta, Katariina Pylsy Hämeenkyröstä, Aila Sipilä Mouhijärveltä ja Hanna Siuvo-Järä Äetsästä.

Joutsenten reitin vuosikokous oli koolla Tuomiston kartanossa Karkussa.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top