Uusia jäseniä Joutsenten reitin hallitukseen

Uutiset

Kyläasiamies Jani Hanhijärvi jatkaa puheenjohtajana.

Jani Hanhijärvi

Jani Hanhijärvi.

Joutsenten reitin hallituksessa aloittaa kolme uutta varsinaista jäsentä ja kuusi uutta varajäsentä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toiminut Sastamalan kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg muisteli 20 vuoden takaisia aikoja, kun maaseudun ruohonjuuritason kehittäminen oli juuri alkamassa LEADER-ryhmien kautta.

"Kokeilusta syntyikin jatkuva toimintatapa, joka sopii myös kuntien kehittäjäroolin vahvistumiseen meneillään olevissa hallintouudistuksissa. Ideaalitilanteessa pystymme 20 prosentin panoksemme vastineeksi käynnistämään 80 prosentin kehittämistoiminnan verkostoissamme", totesi Malmberg.

Vuosikokous valitsi kyläasiamies Jani Hanhijärven jatkamaan Joutsenten reitin puheenjohtajana. Uusiksi hallituksen jäseniksi tulivat Anne Kaasalainen Mouhijärveltä, Ursula Lumme Punkalaitumelta ja Pekka Tuomela Karkusta. Hallituksen uusina varajäseninä aloittavat Marita Iso-Sävi Suodenniemeltä, Kalevi Korhonen Hämeenkyröstä, Antti Luomala Karkusta, Katariina Pylsy Hämeenkyröstä, Aila Sipilä Mouhijärveltä ja Hanna Siuvo-Järä Äetsästä.

Joutsenten reitin vuosikokous oli koolla Tuomiston kartanossa Karkussa.

· · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat