Huittisiin äitienpäivän kunniamerkki

Uutiset

Samuli Kinnari

Yksi äitienpäivänä kunniamerkillä palkittavista äideistä on pankkitoimihenkilö Eira Matintalo Huittisten Vampulasta. Hän on syntynyt vuonna 1929.

Eira ja Aarre Matintalo solmivat avioliiton vuonna 1950. Perheeseen syntyi kahdeksan lasta. Maatalon töiden lisäksi Eira Matintalo työskenteli osa-aikaisena pankkitoimihenkilönä. Hän on osallistunut ahkerasti erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan ja ollut aktiivinen seurakunnan jäsen.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö antaa äitienpäivänä 33 äidille Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein tunnustuksena merkittävästä työstä kasvattajana. Ansioituneet äidit palkitaan valtakunnallisessa juhlassa Säätytalolla Helsingissä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top