MAINOS

Sastamalan yössä raju takaa-ajo – 16-vuotias pahoinpiteli nuorisokodin työntekijän ja kaahasi poliisia karkuun

Uutiset

Samuli Kinnari

Teini-ikäinen poika pahoinpiteli Hämeenkyrössä torstain vastaisena yönä nuorisokodin työntekijän ja kaahasi varastetulla autolla Auraan.

Tapahtumat saivat alkunsa puoli kolmen aikaan yöllä. Yksin työvuorossa ollut työntekijä pahoinpideltiin erilaisia astaloita käyttäen. Epäilty on nuorisokodissa asuva 16-vuotias poika, jolla on entuudestaan väkivaltarikostaustaa.

Pahoinpitelyn jälkeen nuorukainen anasti pihassa olleen auton. Poliisipartio tavoitti auton Sastamalassa. Tuolloin alkoi 85 kilometriä jatkunut takaa-ajo, joka päättyi Auraan. Takaa-ajoon ja auton pysäyttämisyrityksiin osallistui useita poliisipartioita. Pakenijalla oli vauhtia noin 150 km/h kuudenkympin ja kahdeksankympin alueilla. Nuorukainen kaahasi pitkiä matkoja vastaantulijoiden kaistalla.

Epäilty ajoi poliisin piikkimattoon. Senkin jälkeen pakomatka jatkui vielä kuusi kilometriä, vaikka auton renkaat olivat irroneet vanteilta. Poliisi joutui lopulta kiilaamaan auton pois tieltä. Pakenevaan autoon kiinni ajanut poliisiauto vaurioitui keulastaan. Nuorukaisen poliisi joutui ottamaan autosta voimakeinoin, koska hän ei totellut poliisin käskytystä.

Poliisi on takavarikoinut törkeään ryöstöön liittyvän tekovälineen ja teossa anastetun omaisuuden. Tapausta tutkitaan muun muassa törkeänä ryöstönä, moottoriajoneuvon käyttövarkautena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Epäilty on pidätetty.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top