Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Karkun evankelisen opiston majoituskapasiteetti kasvaa

Uutiset

Uudisrakennus korvaa huonokuntoisimpia rakennuksia.

Sastamalaan Karkun evankeliselle opistolle rakennetaan uusi majoitusrakennus. Asia varmistui Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen hallituksen kokouksessa.

Rakennuksen suunnittelu alkaa kesän jälkeen. Varsinaiset rakennustyöt ajoittuvat pääosin ensivuoteen, joka on myös opiston 100-vuotisjuhlavuosi. Projektia luotsaa opiston ja Sleyn kiinteistöpäällikkö Tero Honkamäki.

Uusi rakennus mahdollistaa opiston toiminnan kehittämisen. Rakennukseen valmistuu majoitustilaa noin 70 kurssilaiselle ja opiskelijalle. Siihen tulee sekä kahden hengen huoneita että perhehuoneita. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc.

“Uuden rakennuksen myötä opiston majoituskapasiteetti kasvaa jonkin verran. Samalla voimme luopua huonokuntoisimmista majoitusrakennuksistamme, jotka alkavat tulla tiensä päähän”, kertoo Karkun evankelisen opiston rehtori Marja Koskenniemi.

Karkun evankelinen opistossa toimii muun muassa erälinja, nuorisotyön ja kansainvälisyyden linjat sekä lukio, jossa on 90 opiskelijapaikkaa. Opisto järjestää maahanmuuttajille aikuisten perusopetusta ja suomen kielen opetusta. Raamattukurssi pidetään keväisin ja syksyisin. Vuosittain lyhytkursseille osallistuu yli 4 000 eri-ikäistä kurssilaista ympäri Suomea.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top