ILMOITUS

Puolustusvoimat pesemään vankilapyykkiä Säkylässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Vankiloiden pyykit pestään jatkossa Säkylässä.

Rikosseuraamuslaitos ryhtyy ostamaan vankilatekstiilien huoltopalvelua Puolustusvoimilta. Puolustusministeri Jussi Niinistö on hyväksynyt myyntisopimuksen.

Vankien käyttämät tekstiilit pestään jatkossa Säkylässä Puolustusvoimien vaatetuskorjaamon tuotantolaitoksessa. Kyse on valtion sisäisestä maksullisesta palvelusta, joka hinnoitellaan liiketaloudellisin perustein.

Huoltopalvelusopimus koskee vankilassa käytettävien tekstiilituotteiden vastaanottoa, pesua, kuivausta, pakkausta, varastointia ja lähetystä sekä asumistekstiilien osalta lisäksi mankelointia ja viikkausta. Puolustusvoimien tekstiilihuollossa on nykyisellään vapaata konekapasiteettia.

Vankilatekstiilit on aikaisemmin huollettu Hämeenlinnan vankilassa olevassa Rikosseuraamuslaitoksen omassa keskuspesulassa. Hämeenlinnaan rakennetaan kokonaan uusi vankila, eikä vanhaa elinkaarensa päässä olevaa pesulaa uudisteta.

Kokonaisuuden arvonlisäveroton hinta on noin 1,6 miljoonaa euroa. Sopimus kattaa vuodet 2017-2021.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top