Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kuninkaisissa kiivasta taistelua jokkispytyistä

Uutiset

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla kilpailtiin lauantaina jokamiehenluokan sijoituksista.

Japirak JM

Yleisen A-finaalin voittajan Toni Raskin hienon Kuplan perässä hönki Jani-Markus Mattila (13). Rask kuitenkin piti johtoasemansa. Toni Ketomäen (53) vauhti riitti kolmanteen sijaan.

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla kilpailtiin lauantaina jokamiehenluokan sijoituksista.

Säkylän UA:n järjestämässä kolmannessa Japirak-JM:ssä päivän aloittivat nuorten, naisten ja senioreiden luokat. Matkalla alkueristä finaaleihin nähtiin kovaa taistelua parhaista sijoituksista. Kilpailu sujui siististi jokusista pyörähdyksistä huolimatta, vaikka radalla taisteltiin pytyistä tosissaan.

Nuorten voittajaksi ajoi Jalasjärven MK/UA:n Topi Ojajärvi kannoillaan Huittisten UA:n Eetu Helminen. Kolmanneksi ajoi Lammin UA:n Rasmus Riippi. Naisten voittajaksi kaasutti Kokemäen UA:n Susanna Laakso ja vain puolen auton mitan perässä ruutulipulle tuli Mynämäen UA:n Laura Impilä. Kolmanneksi ajoi kilpailun järjestäneen Säkylän UA:n Niina Lähteenmäki. Senioreiden ensimmäinen ruutulipulla oli Somero UA:n Arto Laine, toinen Kokemäen UA:n Pasi Rekola ja kolmas Tampereen UA:n Jukka Helenius.

Etuveto- ja kardaaniluokan voittoon ajoi Kokemäen UA:n Ville Rekola. Toiseksi tullut Luopioisten-Pälkäneen UA:n Tero Kankaanpää ja kolmas Vakka-Suomen UA:n Sami Kukkonen ottivat toisistaan mittaa ruutulipulle asti. Päivän päätteeksi ajettiin yleinen luokka, jossa ensimmäinen ruutulipulla oli Kokemäen UA:n Toni Rask, toinen Raskin mahdollista ajovirhettä iskuetäisyydeltä kytännyt Nokian UA:n Jani-Markus Mattila ja kolmas Noormarkun UA/MK:n Toni Ketomäki.

Samana päivänä sadan kilometrin säteellä oli autourheilijoille paljon nähtävää, mutta jokkiskilpailuun Huittisisiin riitti katsojiakin mukavasti. Kilpailussa meni kaikki hyvin ja tunnelma oli rento, joten päivä oli aurinkoinen, mukava ja onnistunut.

“Kilpailu sujui hyvin, kuljettajia paljon ja yleisöä. Sää suosi, vaikka samaan aikaan oli muitakin tapahtumia. Kokonaisuutenaan kuljettajat ajoivat hyvin sääntöjen mukaan ja siistiä kilpailua, mustia lippuja ei tarvinnut antaa”, sanoo kilpailunjohtaja Jari Lehtimäki Säkylän UA:sta.

Japirak JM

Naisten luokan A-finaalin voitti (4) Susanna Laakso “imussaan” toiseksi tullut (72) Laura Impilä. Kolmanneksi ajoi (82) Niina Lähteenmäki.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top