Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamala Gregorianan avajaiskonsertti Laukossa loppuunmyyty

Uutiset

Vanhan musiikin festivaali nostaa esiin kolme juhlavuotta.

Sprezzatura

Sprezzatura esiintyy Sastamala Gregorianan avajaiskonsertissa.

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoriana pyörähtää käyntiin perjantaina. Avajaiskonsertti pidetään Laukon kartanossa Vesilahdella.

Sastamala Gregoriana juhlistaa Suomen itsenäisyyden, säveltäjä Claudio Monteverdin ja reformaation juhlavuosia. Konsertteja on seitsemän. Festivaalin ohessa on myös kansainvälinen mestarikurssi ja ilmainen lastentapahtuma, jossa pääsee muun muassa kokeilemaan suomalaisia perinnesoittimia.

Avajaiskonsertti Brotherly Love Laukon kartanossa on loppuunmyyty. Yleisö saa nauttia Henry ja Daniel Purcellin musiikista Evelyn Tubbin ja Sprezzaturan esittämänä. Festivaalin muut konsertit pidetään Sastamalan Pyhän Marian kirkossa ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa.

Sastamala Gregorianan ohjelmiston on koonnut taiteellinen johtaja Michael Fields. Lähes kaikki esiintyjät ovat itsenäisyyden juhlavuonna Suomesta.

Konsertteihin järjestetään linja-autokuljetus Sastamalan keskustasta Vammalasta. Avajaiskonserttiin ja 27. heinäkuuta konserttiin pääsee bussilla myös Tampereelta.

Sastamala Gregoriana huipentuu perjantaina 28. heinäkuuta mestarikurssin päätöskonserttiin.

Festivaalin ohjelmisto

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top