Yrittäjyydestä ja asiakasosaamisesta tietoa Saskyn opettajille

Uutiset

Yrittäjä

Yhä useampi tekee työuransa yrittäjänä tai pienessä yrityksessä. Siksi on tärkeää, että opiskelijat saavat tietoa yrittäjyydestä ja asiakasosaamisesta. Nyt tätä tietoutta on tarjolla Saskyn opettajille.

Saskyn opettajat saavat näkökulmia yrittäjyyteen ja asiakasosaamiseen torstaina käynnistyvässä koulutuksessa. Kolmiosaisessa koulutuksessa keskitytään erityisesti opettajien asiakaspalvelu- ja myyntiosaamisen vahvistamiseen. Sitä kautta herätetään opiskelijoiden kiinnostusta myyntitaitoja ja asiakaskohtaamisia kohtaan.

Asiakasosaaminen koskettaa opettajaa myös päivittäisessä arjessa.

“Asiakaspalvelun ja myynnin teemat ovat tämän hetken keskeisiä koulutushaasteita”, kertoo koulutuspäällikkö Riina Sunila Vammalan ammattikoulusta. “Opiskelijoiden ohjaus ja omien polkujen löytyminen ja luominen ovat puhtaasti asiakaspalvelua, jonka kohteena on ammattiin opiskeleva nuori tai aikuinen. Tämä vaatii myös opetus-ja ohjaushenkilöstöltä osaamista niin erilaisten polkujen esittelemiseen kuin opiskelijan kohtaamiseen tärkeänä asiakkaana”, hän jatkaa.

Opettajat tutustuvat alueen yrittäjiin

Syksyllä joukko opettajia jalkautuu alueen yrityksiin hakemaan tietoa yrittämisestä ja asiakasosaamisesta. Marraskuussa järjestettävässä työpajassa puretaan yritysvierailujen antia ja saadaan reseptejä myyntityöhön. Koulutuksen järjestävät Suomen Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät ja Sasky.

Suomi tarvitsee yrittäjiä ja opiskelijat tietoa yrittäjyydestä

Koulutukset toteutetaan lääkintöneuvos Sakari Alhopuron tekemän miljoonan euron lahjoituksen avulla. Alhopuro teki lahjoituksen, koska hän koki, että Suomi tarvitsee nyt kipeästi uusia yrityksiä ja työpaikkoja.

“Tulevaisuutemme kannalta on tärkeää, että nuorilla on valmiudet ja halu ryhtyä yrittäjäksi. Kouluopetus on niiden luomisessa avainasemassa”, perusteli Sakari Alhopuro lahjoitusta.

Valtakunnallinen hanke kestää kolme vuotta. Koko hankkeen aikana koulutukset tulevat tavoittamaan yli 7 000 lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opettajaa sekä opettajaksi opiskelevaa ja opettajien kouluttajaa eri puolilla Suomea.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top