Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittinen saattaa ulkoistaa ikäihmisten asumista

Uutiset

Kolme yritystä on ilmaissut kiinnostuksensa vanhainkodista Kuninkaisissa, Annalan palvelukeskuksesta ja Kaarirannan palvelukeskuskokonaisuudesta.

Attendo Oy, Esperi Care Oy ja Mehiläinen Hoivapalvelut Oy ovat olleet Huittisten kaupunkiin yhteydessä ja ilmaisseet mielenkiintonsa tiettyihin kaupungin hoivatoimintoihin ja -kiinteistöihin.

Kiinteistöt ovat 32-paikkainen vanhainkoti Kuninkaisissa, 36-paikkainen Annalan palvelukeskus Vampulassa ja noin 60-paikkainen Kaarirannan palvelukeskuskokonaisuus keskustassa.

Huittisten kaupunki aloittaa valmistelun, jossa selvitetään, onko kaupungin tarkoituksenmukaista ja järkevää siirtää yksityiselle toimijalle kyseiset kiinteistöt ja niiden toiminta. Selvityksessä huomioidaan erityisesti hoivapalvelujen jatkuvuus Huittisissa, kaupungin kiinteistöriskit ja henkilöstön aseman turvaaminen mahdollisessa muutoksessa.

Yksityistämisen tarkoituksenmukaisuus tarkastellaan kiinteistökohtaisesti. Ulkoistamiseen voidaan päätyä esimerkiksi vain yhden kiinteistön ja sen toiminnan osalta.

Huittisten kaupunki aloitti mahdollisen muutoksen kohteena olevan henkilöstön kanssa yt-neuvottelut. Neuvottelut yritysten kanssa käynnistyvät syyskuussa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top