MAINOS

Perinnepäivä huipentaa Keikyässä museon kesän

Uutiset

Samuli Kinnari

Keikyän kotiseutumuseo

Keikyän Kotiseutumuseolla vietetään Perinnepäivää sunnuntaina 20. elokuuta. Museo on myös yksi Sastamalan Wanhat Talot -tapahtuman kohteista, joten ovet ovat avoinna kello 11-20.

Sastamalan Wanhojen Talojen kunniaksi Keikyän Kotiseutumuseolla nostetaan talon historiaa esiin. Museo on toiminut Uotilan vanhassa pihapiirissä vieraspytingissä ja pihan rakennuksissa 1970-luvun alkupuolelta. Koko päivän ajan on pienoisnäyttelyssä esillä museon kokoelmista löytyvää aineistoa Uotilan mahtitalosta.

Ylistuvassa palataan vuosisatojen takaisille käräjille. Esitys pohjautuu vanhoihin tuomioihin. Ylistupa on vanha käräjätupa.

Perheen pienimpiä ja toki isompiakin vieraita ilahduttavat Pauli Kylväjän eläimet, joita on mukana säävarauksella. Maistuvat kahvit voi nauttia kello 12-16 kahviossa, jota emännöi Marjatta Helenius.

Kotiseutuaiheisia kirjoja kirjoittanut Hannu Perko on Perinnepäivässä esittelemässä ja myymässä kirjojaan. Museolta voi ostaa myös Keikyän Museo- ja Kotiseutuyhdistyksen omia tuotteita.

Ryhmille ovet auki syksyn säiden mukaan

Keikyän Kotiseutumuseon kesän viikoittainen aukiolo päättyy Perinnepäivään. Museoon voivat ryhmät käydä tutustumassa erikseen sopien vielä syksyllä. Talvilevolle kokoelma on peitelty säiden mukaan yleensä lokakuun alkupuolella.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top