Vuorinen ja Prihti seitsemänneksi EM-biitsillä

Uutiset

Sastamalalaiset Aliisa Vuorinen ja Vilhelmiina Prihti sijoittuivat seitsemänneksi viikonloppuna Venäjän Kazanissa pelatuissa beach volleyn alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa.

Sunnuntaina oli vielä paljon pelissä, kun kisojen kuusi parasta saivat paikan ensi vuonna järjestettäviin U19-ikäluokan MM-kisoihin. Ratkaisupelissä kakkossijoitettu tshekkiläispari Karin Zolnercikova ja Sarlota Svobodova oli suomalaisia parempi pistein 21-18, 21-17 ja vei samalla MM-paikan.

“Tshekkiä vastaan ei saatu omaa rentoa peliä rullaamaan niin hyvin kuin parhaimmillaan täällä. Hyvä taistelu ei riittänyt aivan voittoon saakka”, valmentaja Toni Vahela sanaili.

Päätöspelissä seitsemäs sija ratkesi hienolla 2-1 (21-15, 21-23, 15-9) -voitolla ruotsalaisparista Sofia Andersson ja Hanna Hellvig. Voiton ansiosta Suomi oli tytöissä EM-kisojen paras Pohjoismaa.

Viimeinen ottelu lähti hyvin käyntiin, mutta toisessa erässä vastustaja pääsi paremmin peliin kiinni. Kolmannessa erässä otettiin taas peli hyvin haltuun ja pidettiin se itsellä loppuun asti”, Vahela summasi.

Oskari Keskisen ja Väinö Rahkon EM-sijoitus U18-pojissa oli Kazanissa 17:s. Alle 20-vuotiaiden EM-kisat pelataan 7.-10. syyskuuta Vulcanossa, Italiassa. Siellä Suomea edustavat Vili Topio ja Valtter Pennanen sekä Salla Rautiainen ja Emilia Koivisto.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top