Sastamalan ja Punkalaitumen vaaranpaikat selville

Uutiset

Samuli Kinnari

Lounais-Pirkanmaalla selvitetään liikenteen vaarallisia paikkoja.

Sastamalaan ja Punkalaitumelle sekä Vesilahteen laaditaan viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelma. Asukkaiden mielipiteet ja kokemukset ovat tärkeä lähtökohta suunnitelman laadinnassa.

Suunnittelun tueksi tarvitaan kuntalaisten kokemuksia kuntien liikenneturvallisuuden nykytilasta ja liikkumismahdollisuuksista. Näitä kokemuksia kartoitetaan kuntalaisille tai muutoin alueella liikkuville järjestettävällä kyselyllä.

Kyselyllä selvitetään vastaajien liikkumistottumuksia ja niitä asioita, jotka mahdollisesti aiheuttavat turvattomuutta liikenteessä sekä vaaralliseksi tai ongelmalliseksi koettuja paikkoja, jotka eivät välttämättä ilmene onnettomuustilastoista. Vastaamalla on myös mahdollisuus tuoda suunnittelijoiden tietoon ne liikenteen paikat, joissa liikkuminen tuntuu turvattomalta esimerkiksi lukuisten “läheltä piti” -tilanteiden takia tai korkeiden ajonopeuksien vuoksi. Asukkailla on mahdollisuus kertoa, mitkä ovat eri kulkumuotoihin kohdistuvat ongelmat ja muut turvattomuutta aiheuttavat asiat.

Koululaisille oma kysely

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Samanaikaisesti koululaisille järjestetään oma kysely, jolla pyritään selvittämään, millaiseksi koululaiset kokevat koulumatkansa. Kyselyn avulla halutaan saada tietoon koululaisille hankalat ja turvattomat liikenteen kohdat. Koululaisille suunnatusta kyselystä tiedotetaan suoraan kouluille.

Kyselyihin voi vastata 17. syyskuuta saakka.

Linkki kyselyyn

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top