ILMOITUS

Sastamalassa herätellään puskaprojekteja – “Aina ei tarvita valtavia rahasummia tai suuria urakoita”

Uutiset

Sammalanjoen kylänraitti

Sammaljoen kylänraittia ilmasta.

Kylänraittien ja ympäristön viihtyisyys ovat aina ajankohtaisia aiheita. Keskustelua viritellään Sastamalassa pidettävässä tilaisuudessa.

“Ympäristön ehostamiseksi on jo tehtykin hienoa työtä. Nyt on kuitenkin taas hyvä hetki herätellä keskustelua ja ehkä myös miettiä lisää sopivia toimia”, kertoo kyläasiamies Jani Hanhijärvi.

Teemailtaan Vammalan Kauppalantalolle keskiviikkona 27. syyskuuta on kutsuttu maisemasuunnittelija Jutta Ahro ProAgria Etelä-Suomi ry:stä. Kokenut luennoitsija kertoo käytännön esimerkkejä ja ideoita ulkotilojen ja pihojen parannustoimiin, maisemanhoitoon sekä kylänraittien piristämiseen.

“Aina ei tarvita valtavia rahasummia tai suuria urakoita, sillä maisemaa piristävät usein pienetkin toimet”, sanoo Jutta Ahro. “Ja täytyy myös muistaa, että hyvin hoidettu kylämaisema on kylän käyntikortti”, hän lisää.

Sastamalan ympäristölautakunnan puheenjohtaja Pentti Jarkko esittää kommenttipuheenvuoron paikallisesta näkökulmasta. Joutsenten reitti ry:n Eeva Raukko valottaa Leader-rahoitusmahdollisuuksia, joita voi hyödyntää vaikkapa juuri kylänraittien kunnostukseen.

Kaikille avoimen teemaillan järjestää Sastamalan kaupungin hallinnoima seudullinen kyläasiamieshanke. Huittisissa vastaava tilaisuus on 26. syyskuuta ja Punkalaitumella 11. lokakuuta.

Kylänraitit kuntoon -teemailta alkaa Sastamalassa Vammalan Kauppalantalolla ke 27.9. klo 18. Kahvitarjoilu klo 17.30.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top