Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisten JYSK uudistui

Uutiset

"Pystymme esittelemään aiempaa enemmän niin huonekalumalleja kuin suosittuja sisustustuotteitamme", kertoo aluepäällikkö Henriikka Tuovinen.

JYSK

JYSK on uudistanut Huittisten liikkeensä.

"Myymälä on saanut lisää tilaa, minkä ansiosta pystymme esittelemään aiempaa enemmän niin huonekalumalleja kuin suosittuja sisustustuotteitamme", kertoo aluepäällikkö Henriikka Tuovinen. "Suurempien varastotilojen ansiosta yhä useampi asiakas saa tuotteen heti mukaansa", hän jatkaa.

Yleisilme myymälässä on aiempaa valoisampi ja avarampi. "Uusien myymäläkalusteiden ja pohjaratkaisun ansiosta tuotealueet ovat selkeämmät. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakkaittemme ostokokemusta ja tämä on meille iso askel eteenpäin", Tuovinen sanoo.

Kauppakadulla sijaitseva myymälä on tuhannen neliön kokoinen. Se avattiin uudistettuna torstaina.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top