MAINOS

Waltteri Torikan uusi yhdistys tuottaa Sillanpää-oopperan

Uutiset

Samuli Kinnari

Sillanpää-ooppera

Waltteri Torikka esittää Sillanpää-oopperassa nuoren Sillanpään roolin. Siikrinä nähdään Helena Juntunen.

Hämeenkyrössä Sillanpää-oopperan ensi kesän esitykset ovat saaneet taustalleen uuden yhdistyksen. Sen on perustanut Waltteri Torikka.

Hämeenkyrön FEStiwaalit ry:n tarkoituksena on uudenlaisen festivaalikonseptin synnyttäminen. Yhdistys tuottaa ensi kesänä arvostelu- ja yleisömenestykseksi yltäneen Sillanpää-oopperan.

“Tähtäämme korkeatasoisen ja monimuotoisen kulttuurin tuottamisella yleisön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin”, kertoo Waltteri Torikka.

Hämeenkyrön FEStiwaalit haluaa ottaa ohjelmistoonsa musiikin lisäksi vahvasti myös muita hyvään oloon vaikuttavia tekijöitä, kuten muun muassa liikettä, maisema- ja luontoteemaa sekä paikallista kulttuuria ja lähiruokaa.

“Ensi kesänä kärkenämme on Sillanpää-ooppera ja mahdollisesti muutama konsertti, mutta tulevaisuudessa ohjelmisto on laajempi”, Torikka jatkaa.

Hämeenkyrön FEStiwaalien hallituksessa taiteellisen johtajan Waltteri Torikan kanssa ovat Suomen kansallisoopperan ja -baletin näyttämökoordinaattori Kim Juntunen, viime vuoden Sillanpää-oopperan toiminnanjohtaja ja tuottaja Vilja Pylsy sekä Seinäjoen kaupunginteatterin toimitusjohtaja Markko Heinonen. Neuvonantajana toimii Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

“Yhdistys on aloittanut taloudellisesti nollasta, ilman alkupääomaa. Haemme tällä hetkellä konseptiimme rahoitusta ja yhteistyökumppaneita”, Waltteri Torikka sanoo.

Sillanpää-oopperan ensi kesän lipuista on myyty jo yli puolet.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top