ILMOITUS

Kesätyöpaikan voi perustaa itse – Sastamala kokeilemassa 4H-kesäyrittäjyyden tukemista

Uutiset

Samuli Kinnari

Ruohonleikkuri

Sastamalan kaupunki on tukemassa nuorten kesätyöllistämistä. Tämä on huomioitu talousarviossa.

Uutena on tarkoitus kokeilla 4H-kesäyrittäjyyden tukemista. Siihen on varattu 3 000 euroa. Ehdotuksen mukaan tuki kohdistuisi vuosina 1998-2002 syntyneisiin sastamalalaisiin nuoriin, jotka ovat käyneet 4H-yrittäjyyskurssin ja perustavat 4H-yrityksen työllistääkseen itsensä kesäksi. Starttiraha olisi 75 euroa. Samansuuruinen lisätuki myönnettäisiin, jos kesäyrityksen myyntituotot ovat vähintään 100 euroa ja työaika vähintään 50 tuntia.

Aiemmilta vuosilta tuttuun nuorten kesätyöllistämistukeen yrityksille, maatiloille ja yhteisöille on varattu 36 000 euroa. Kesätyöntekijää kohden tuki on 300 euroa, joten summa mahdollistaa 120 nuoren työllistämisen.

Kesätyötukien periaatteiden hyväksymisestä päättää kaupunginhallitus. Konserni- ja elinvoimajaosto on ne jo käsitellyt.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top