Halkbank jyräsi VaLePan

Uutiset

Ford Store Levoranta

Ford Store Levoranta koki onnistumisen hetkiäkin vaikeassa ottelussa.

Mestarien liigassa Ford Store Levoranta ei onnistunut pääsemään niskan päälle, kun se isännöi Halkbankia. Turkkilaisjoukkue vei ottelun 0-3.

Erät päättyivät vieraille selkein luvuin 21-25, 18-25 ja 21-25.

Kohtaaminen oli joukkueiden toinen. Ottelu pelattiin Turussa Kupittaan palloiluhallissa.

Halkbank oli isäntiä parempi niin syötöissä, hyökkäyksissä kuin torjunnoissakin. Varsinkin erien lopuissa vieraiden kovuus tuli esiin. Joukkueen tehomieheksi nousi serbialainen yleispelaaja Nemanja Petric.

“Ensimmäinen erä harmittaa tosi kovasti. Me tehtiin lopussa selkeitä virheitä ja kaveri voitti niiden avulla erän. Toiseen erään katosi syöttövastaanotto. Kolmanteen saatiin sentään kunnon kapina aikaan ja pelistä jäi vähän parempi maku”, luonnehti Ford Store Levorannan päävalmentaja Sami Kurttila.

“Halkbank on huikea hyökkäysporukka ja sillä on viisi kovaa hyppysyöttäjää. Hyökkäyksen voimassa ja aggressiivisuudessa nähtiin se ero heidän ja meidän välillä”, hän sanoi.

Passari Mikko Esko kehui myös vastustajan kovuutta. “Tasoero tuli pelissä selväksi. Kovuus on vastustajalla rautaa. Me pysyttiin erissä mukana aika pitkälle, mutta lopussa vastustaja oli aina kovempi. Ei me niin huonosti pelattu, mutta se ei vaan tällä tasolla riittänyt”, totesi Esko.

Voitto olisi siloittanut sastamalalaisten tietä kohti tavoitetta eli pudotuspelejä. Niihin selviää viidestä lohkosta kaikista kaksi parasta sekä lisäksi kolme parasta lohkokolmosta.

Ford Store Levorannalla on Mestarien liigassa seuraavaksi edessä vieraspelit, joita isännöivät Friedrichshafen ja PAOK.

“Periksi ei anneta ja kyllä mennään täysillä loppuun asti”, vakuutti Sami Kurttila.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top