Sastamalassa ja Kokemäellä parannetaan voimajohtoja ja sähköasemia

Uutiset

Sähköpylväiden kokonaismäärä alueella vähenee.

Sähköpylväs

Voimajohtoja ja sähköasemia parannetaan Sastamalassa ja Kokemäellä. Työt alkavat keväällä.

Sastamalassa voimajohtoja rakennetaan Keikyän, Kiikan, Kaukolan, Vinkkilän ja Myllymaan sekä Kokemäellä Risteen ja Puurijärven alueilla. Uusittavaa 110 kilovoltin voimajohtoa on yhteensä noin 28 kilometriä.

Sähköpylväiden kokonaismäärä alueella vähenee. Tämä helpottaa jatkossa muun muassa peltotöitä. Voimajohdot tehdään nykyisille johtokaduille.

Uusi sähköasema Sastamalaan

Sastamalaan rakennetaan kokonaan uusi sähköasema. Lisäksi laajennetaan Äetsän sähköasemaa ja uusitaan Tyrvään voimalaitoksen läheisyydessä oleva sähköasema.

Töitä kymmenille

Rakennustyöt työllistävät suoraan kymmeniä henkilöitä seuraavan kolmen vuoden aikana. Ne on suunniteltu niin, että sähkönjakeluun ei aiheudu keskeytyksiä.

"Investoimme tällä hetkellä vahvasti suurjännitteisen verkon saneeraukseen sähkön toimitusvarmuuden parantamiseksi. Sähköasemien laajennuksilla mahdollistetaan asiakasliityntöjen lukumäärän kasvu ja alueiden kehittyminen myös tulevaisuudessa", sanoo Carunan alueverkkopäällikkö Miia Wallén.

Työt alkavat voimajohtojen osalta maaliskuussa ja päättyvät ensi vuoden kesällä. Työt sähköasemilla käynnistyvät toukokuussa. Kokonaisuudessaan sähköasemat ovat valmiita vuonna 2020.

Voimajohtojen rakentamisen toteuttaa TLT-Building Oy ja sähköasemien SLT Consults Oy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat