MAINOS

VaLePa vei trillerin Kokkolassa – “Tiukkaa vääntöä”

Uutiset

Samuli Kinnari

VaLePan keskitorjuja Markus Kaurto Tiikereiden hikihaastattelussa. Toimittajana Maria Nisula.

Tiikerit pääsi kunnolla nostamaan Vammalan Lentopallon sykettä, kun se isännöi liigakärkeä Kokkolassa. Ottelu ratkesi pukkipaidoille viidennen erän jatkopalloilla 2-3 (18-25, 25-21, 27-25, 15-25, 19-21).

Ensimmäisen erän VaLePa vei rutiinilla, mutta sortui toisessa virheisiin. Kolmannessa pukkipaidat menettivät kunnon etumatkan kaksi kertaa ja Tiikerit vei erän jatkopalloilla. Neljännen VaLePa taputteli tylyin numeroin. Viidennessä erässä kumpikaan joukkue ei saanut kasvatettua kaulaa kahta pistettä isommaksi. Jatkopalloilla Tiikereillä oli neljä erä- ja ottelupalloa. Dramaattisten vaiheiden jälkeen VaLePa päätti pelin kolmannella ottelupallolla.

“Ei voi muuta kuin hattua nostaa. Tiukkaa vääntöä”, sanoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. “Meiltä oli huolimatonta peliä, varsinkin jatkopalloissa”, hän analysoi. “Tällaiset pelit kasvattavat nuoria pelaajiamme”, Kurttila totesi.

Kärkijoukkueen vierailu houkutteli Kampushalliin reilut 450 katsojaa.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top